Lill-Arnes orkester

Härlig musik med härliga killar!

DANS - UNDERHÅLLNING - BRÖLLOP - FEST - PRO - JULBORD - mm

Besökare på våran radio

Nostalgi 1 oktober 2019
 
Kvällens gäster
Lasse Bergrensson och Tommy Juth
 
 
Kvällens gäster  Lasse Bergrensson som har förflutet i Troublemakers på 60-Talet. Lasse berättade lite från den tiden. men har fortsatt med underhållning och spelat upp till dans. Har varit allsångsledare i Limhamn och även uppträtt på Cafe Nydala och Lindängen m.m.
Tommy Juth berättade lite om sin opera och oprettkarriär, och nu arbetar dessa Sofielundspågar i hop med nostalgiprogram och allsång lite här och där i stan är mycket på Limhamns folkets Hus.
Kvällen blev mycket trevlig, många hörde av sig och tyckte det blev en trevlig kväll. Här måste Programledaren nämnas som gjorde ett fint  inslag Hasse Lindegren bra jobbat.
 
 
 
 
Nostalgi 11 sept 2018
 
Kvällens Gäster
Anita och Dan-Inge
Anita lyssnar
 
En fin kväll med mycket Dragspel. Anita och Dan-Inge presenterade sin nya skiva. Det blev mycket prat om olika dragspelslegender.
Anita och Dan-Inge berättade att man varit fullbokade med olika dragspels festivalerm m.m. Många ringde in på utlottningen av skivorna.
Vi tackar för en trevlig kväll.
 
 
Nostalgikvällen 8 November 2016
 
Kvällens Gäster Åkessonz orkester
Bo Åkesson och Hasse Lindegren    Klas-Göran Nilsson
 
Kvällens gäster var Åkessonz orkester från Anderslöv,som består av Bo Åkesson och Klas-Göran Nilsson. Åkessonz hette tidigare Morfars Polare som sedan blev Åkessonz, Hasse inledde med låten "Nyckeln till ditt hjärta". Samtalet handlade först om dåtid. Det blev ett mycket intressant sedan pratade man framtid. Mycket handlade mycket  om musikerlivet. Klas-Göran berättade om Låten "En liden pizza" som han själv har gjort, en rolig låt. Det blev mycket goa skratt denna kväll, radion lottade ut Åkessonz skiva många lyssnare ringde in och deltog i utlottningen.
Det kom fram ett fint uppslag om en aktivitet i sommar som arbetas vidare med till detta återkommer vi om det går att genomföra.
Vi tackar Åkessonz för en trevlig kväll och önskar dom lycka till / Ingmar
 
 
 Nostalgikvällen den 24 Maj 2016
 
Kvällens gäster Agaton Band
 
                    
                    Denni  Björklund, Tomas Svensson och Hans Lindegren
 
Kvällens gäster var Agaton band som genom gått olika konstellationer genom åren. Agaton har en gjort en jubileumsskiva 30 år som vi spelade några låtar av.
Bandet var som var på radion består av Jack Juell, Tony Juel, Denni Björklund och Tomas Svensson. Jack har varit med från början, Tomas var också med från början men har varit borta en tid och kommit tillbaka.
Agaton hade instrument med sig och spelade live för oss bl.a. Röa Hossor som Denni sjöng med en oerhörd känsla. En sak till det blev mycket varmt i studion så det var strongt för dom i studion att dom bara klarade av det, men Denni tog av sig skjortan och lirade med bar överkropp. Vi tackar Agaton och önskar dom lycka till. Speciellt Lycka tyill med sin nya skiva som snart kommer./Ingmar
 
 
Tony och Jack Juell 
 
Nostalgikvällen den 26 april 2016
 
Kvällens gäster Zick Zacks orkester
fr.v. Per Rönnberg,Lars Nilsson
fr. v. Per Rönnberg kapellmästare. Lars Nilsson Och Hasse
 
Vi gästades av Zick Zacks orkester Zick Zack är 5 år gammal. En orkester sammnsatt av yngre medlemmar och gamla ärrade rävar. Vilket verkar vara en fin mix,  Orkestern består av Per Rönnberg kapellmästare, Linda Sjöberg, Lars Nilsson som har förflutet i Milles och Digit som nu är med i Zick Zack, Mats Knutsson som även spelar i M&M, Bengt Holmkvist också varit med  en del. Vi spelade några medhavda låtar som var  mycket bra. På frågan om det skulle komma någon skiva så svarade de att det är på gång.
Snacket blev en del om gamla tider och nutiden, mest nutid eftersom orkestern är ganska ung
Och har framtiden för sig. Det bjöds även på fika och här berättades minnen.
 
Linda Sjöberg                               Per Rönnberg
Mats Knutsson och Hasse              Bengt Holmkvist
Vi önskar Zick Zack lycka till och hoppas vi får höra mer från dom/Ingmar
 
Nostalgikvällen den 29 Mars 2016
 
Kvällens gäst Bosse Wickström
 
Bosse Wickström gästade oss på nostalgikvällen den 29 Mars-2016. Bosse och hasse kom igång riktigt trots att det inte skulle handla om gamla tider, så blev det så. Bosse berättade en del om tiden med Wickers, men även om tiden därefter. Han åker fortfarande ut och spelar på danser och en del annat , Bosse är också anlitad på kyrkokonserter m.m. Ja det blev ett givande samtal två musiker emellan och tiden sprang fort iväg. Bosse spelade på "Tuppen" långfredagen" med lapp på luckan alltså fullthus.
Vi önskar Bosse lycka till!  
 
 

 


 

Tisdagen den 24 April 2012.

I vårt nostalgiprogram gästades vi av Kerstin från TV-serien ”Den sjungande trappuppgången”

Kerstin berättade om hur det hela tog sin början och hur själva serien fortgick.

Det blev ett mycket intressant samtal och pratstunden avslutades med att Kerstin sjöng några

trevliga melodier till komp av en utmärkt dragspelare och musiker vid namn ”Viggo”.

Kerstin har mycket mer att berätta. Men det lovar vi att återkomma till i ett senare tillfälle.

Hans Lindegren.

         

Kerstin                                     Kerstin, Viggo och Hasse
 

Tisdagen den 27 Mars 2012
Kvällens gäster var Tommy Bengtsson och Mille.
Tommy berättade några intressanta historier om Elvis.
Vi fick även höra om fantastiska konserter med Elvis kopior som Tommy var pappa till. Som vi alla förstod så är han en riktig Elvis fantast.
Vad som var lite extra trevligt att höra, var att han Tommy har modet att ge sig in i arrangörrollen att anordna dans med mat och dryck i Skurups Folkets park. Vi önskar honom givetvist all framgång och lucka till.
Mills som är vår trumslagare i Lill-Arnes berättade lite om Tommys arrangemang på premiär kvällen då Mille med sin son Markus ska spela.
Under denna nostalgikväll spelade vi så klart mycket Elvis låtar och några av Lill-Arnes inspelningar där Mille sjöng. Mille fick då även passa på att berätta lite om dessa låtar.
Det var ett mycket trevligt inslag och vi i Lill-Arnes önskar våra gäster all lycka och framgång.
Hans Lindegren
 
                               
       Tommy                                               Timmy och Mille

 


Tisdagen den 28/2-12

Besökte Bosse Wickström oss under vår nostalgikväll, ledd av Hans Lindegren. Vi startade med en fika och efter ca 30 minuter in på sändningstiden bänkade sig Bosse i studion. Brunbränd efter en vistelse på Gran Canaria, svarade Bosse på Hans frågor och berättade om sitt musikliv, dels med Wickers och dels som ensamspelare. Bosse besöker regelbundet flera äldreboende, där han gärna pratar med de äldre om gamla minnen och melodier, som han framför på sitt dragspel. Som artist, har Bosse mycket att falla tillbaka på och berättar med glädje om sin musikaliska bana genom årens lopp. Samtalet varvades med melodier valda av Bosse själv. En CD med Solomon King, varifrån vi fick höra en melodi, skänktes till radion av Bosse.

Vi på Kvällspasset vill tacka Bosse Wickström för en trevlig pratstund denna kväll och hälsar honom välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle.   /   Ronny

                   

Här är Hans Lindegren som är program ledare för våra nostalgikvällar.

Vill du också bli gäst hos oss?  Hör gärna av dig till oss.